Post by finworthparaman on Feb 23, 2022 1:18:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Играта е интересна, въпреки че често се срива по време на битки. Това е досадно. Трябва да решите проблема.
Винаги съм обожавал тази игра. Спомням си, че когато играх това преди няколко години и сега се връщам към него, определено се промени, но лесните контроли, невероятната графика, социалната страна на играта и безкрайните възможности само се подобриха. Надявам се тази игра да продължи
Тази игра е наистина забавна. Играх я преди и беше добро изживяване и беше презаредена отново и забавлението не беше различно. Тази игра е наистина забавна. Играх го преди и беше добро изживяване и беше презаредено отново и забавлението не беше различно.
супер яка игра много харесвате теглете няма да съжелавате
Използван за игра на тази игра. Спрете да играете, защото тази игра е твърде ориентирана към парите
Най добрата игра
това е най-добрата игра за защита на кулата, която някога съм играл плюс толкова много герои за игра😃
Fgfhbfgbcbcbcghcfjjfgctfbbftxgxghfjfjfjxh
Gymnastics Superstar Rollimängud lzp
Много добра игра, с изключение на това, че имате нужда от доста пари, за да поддържате дори и огромни суми пари и МНОГО време, за да се състезавате и защитавате своя замък и ресурси.
Пристрастяване.. в лош начин
Magic Rush: Heroes Rollenspel joi
Тази игра беше страхотна, обичам я, но понякога се зареждат твърде много, моля, поправете това
Защо две звезди, защото силните играчи се забавляват. слабите играчи се хвалят като марионетка
Много готино!!!
Куца подкрепа, твърде много заплащане, за да спечелите. Страхотна общност от играчи обаче, дори ако лидерът на върха управлява страх.Не препоръчвам на никого да започне да играе, дори ако ми е трудно да се откажа 😂
Тъпа е не я таглете
Една от най-добрите ми игри на телефона ми, страхотна защита и много по-добра игра, когато я изтегля и инсталирам от моя Samsung S10 plus и от моя Huawei P30 pro. Страхотно изживяване от по-високи характеристики на смартфона.
как мога да купя vip със съобщение от телефона си?
Magic Rush: Heroes RPG rdad
Magic Rush: Heroes Игре улога ukdo
Обичайте тази игра, но моля, дайте повече диаманти или намалете шансовете да получите рядък герой, моля. Разработчик по всякакъв начин, това е добра игра за мен 🙂Мога да я играя цял ден, доста пристрастяваща игра. Моля, добавете нови герои и добавете нови актуализации... Моят фаворит е 'FURIA', тя е наистина страхотна, обичам я, тъй като уменията й са много добри, а DIAOCHAN тя е просто невероятна, тя привлича . доста невероятна, страхотна и красива игра на кампанията. Moonton върши толкова страхотна работа, че нямам думи за това.#truelove
Извинете, не мога да използвам плащане в тази игра, можете ли да отстраните този проблем незабавно, бих искал да мога да платя плащането веднага, помогнете ми, моля!!!!!
Обичам играта, но напоследък се случват доста странни неща. Като хакване на акаунти и заплащане на играчите от играта в доста големи суми и поддръжката на играта го отрича дори когато се покаже доказателство. След 4 години игра на тази игра това не е нещото, което искате да разберете, но истината понякога боли.
Стигнах до 65 ниво, сега не мога да вляза в играта. Когато се опитам да вляза, се зарежда, но зареждането никога не завършва!!!! Чаках часове, но не завършва. Моля, поправете го възможно най-бързо.
Наистина ужасна игра... След като последната връзка със сървъра за актуализации се губи всяка минута и влизам отново... толкова ужасно... сега дори не мога да вляза в играта... Моля, оправете този проблем с нов актуализация на разработчиците!!!
Тази игра не стартира в моя мобилен телефон. Аз съм от Индия, моля, поправете това
Браво MR за отстраняването на проблема с изоставането. Сега мога да се насладя да играя тази игра отново. Продължавайте все така и повече сила!💪👍😊
Plzzz mera magic rush game khol ke do vo начален екран pe hi atka hota h khulta hi nhi h
Дайте някаква актуализация, игра много често забива, особено на кампаниите и подземието.... Така си енаправо АД
Аз се забавлявах в тази игра и прекарвах в нея, докато имах проблем! Екипът за поддръжка не реагира, няма реална помощ, те се интересуват да ви накарат да плащате повече. Моят съвет не харчете пари в тази игра. най-лошата поддръжка екип, който някога бях виждал
Не мога да вържа стария си акаунт във fb, не го играя
Готино но ааааа
Наскоро изтеглих тази игра отново и не мога да получа по-стария си акаунт. Опитах се да сменя акаунта, но пише, че не съм обвързан с никакви данни към този акаунт и когато обвързвам текущите данни за играта към същия акаунт, се казва, че вече сте обвързали други данни за играта към този акаунт. Също така мога да видя постижението на тази игра в моите игри в Google Play. Моля, помогнете ми да възстановя стария си акаунт. Потребителското му име беше Dashing Keer.
Системата за карти на света е подигравка за разумните играчи, всеки, който не похарчи милиард долара за някои пиксели, получава боклук, за който се говори и тормозят. По-високите VIP могат да атакуват по-ниските VIP безкрайно, докато не им омръзне да източат всичките си ресурси и да унищожат гравюри. Войните на троновете са обикновена шега, арена е просто някакъв вид VIP bootlicking. Освен това тази игра продължава да става супер сложна, те продължават да добавят нови функции, за да изпразнят джобовете ви. Силно препоръчвам на всеки да намери по-добра игра, в която да инвестира време и енергия.
Вече не е толкова добре, ако сте безплатна игра, само китовете ще ви заличат напълно забавната игра в началото, но след като се запознаете с pvp, добре, моят съвет, ако не планирате да харчите много пари за игра, не играйте това, да, под много имам предвид МНОГО пари в брой
Обичам тази игра, продължавайте в същия дух, момчета!
някой виждал ли е, че това е като игри за мобилни легенди hhhhhh
Това е невероятна игра, моля, дайте ми някои легенди герои, моля
Не знам какво
Аз съм българин, играта е много добра ,но е необходимо много време за да се развива.Ако някои случаи я играе може да ми пише.
Просто още една мобилна игра за боклук P2W. Няма смисъл дори да го взимате, ако не възнамерявате да харчите стотици долари на месец, за да сте в крак с китовете от други страни, които не трябва да плащат почти това, което правите в собствената си валута. За всички тези пари можете да си позволите да купувате истински игри, които всъщност са забавни, завладяващи и справедливи.
Скоростта на атака на моя Запад е по-бавна от другите герои!!! Yyyyy, моите магове, танкове и подкрепа са дори по-бързи от него!! Той нанася най-ниските щети, но има най-силната сила в моя отбор!! Moonton може да управлява по-добре!! Поправете това моля!!
Ако не играете с пари,нямате никакъв шанс срещу силните играчи.Играта не струва.
Много е зле
Супер игра
Преди обичах тази игра, но след това хората атакуват на случаен принцип моя замък, когато всичко, което се опитвах да направя, е да събирам ресурси и да играя спокойно. Моля, помогнете ни, не-PVP играч, за да не бъдем доминирани от хора, които са много над нашето ниво, понякога става досадно. Мислех, че тази игра е станала по-добра, оказа се, че греша.
Не е подходящ за начинаещи. Обичах тази игра, но вече нямам нищо общо с нея. Почти всички ресурси са заети от по-големи кралства и те продължават да завладяват малки кралства.
Давам само две звезди, защото: 1. По този начин играта се плаща за спечелване 2. Само 2 легендарни героя са безплатни 3. Алма не е легенда 4. Събитието с колелото няма да даде легендарни герои на не-VIP играчи Подобрете играта си, моля!!
my favourite...Murphy,Spar,Muse,Lorya..!👎..няма да стане класика((боклук -измама за пари(💰))...👎 имате нужда от характери трябва да се рециклирате(без рециклиране си обезсмислите всякакви стратегии )
Страхотна игра. Лошо внедрено заплащане, за да спечелите механика.
играта е добра харесвам я
Magic Rush: Heroes भूमिका निभाना iee
Не можах да играя тази игра, блокира целия ми телефон, когато се опитах да го отворя:''(